greseli machiajgreseli machiaj

Imaginea unei femei este cea care se defineste ca fiind suava sau nu, delicata, cu stil si asa mai departe. Daca exagerezi nu ar trebui sa iti fie cu mirare cand esti prost inteleasa sau interpretata dat fiind ca prin machiaj poti exagera. Daca ai tine cont de anumite principii simple poate ca ai evita astfel de cazuri.

Greseli tipice de machiaj

Fondul de ten este o prima greseala. Asta inseamna sa alegi o nuanta mai inchisa sau mai deschisa fata de ceea ce in mod normal ai avea nevoie. Se intampla asta si din greseala cu care alegi culoarea, testata pe o zona gresita a pielii sau cu o lumina proasta.

Desigur, fondul de ten nu este singurul element din gama de machiaje care iti schimba la propriu fata. Asa ca bujorii, acel fard de obraz pare sa fie mai exagerat uneori, ceea ce te face ca un bujor la propriu. Un mascarici mai ales daca diferenta este una foarte mare intre culoarea pielii tale, a fondului de ten si a fardului.

Pielea uscata are sanse sa fie estompata spre exemplu doar ca trebuie sa tii cont de faptul ca fara o hidratare la propriu ridurile de orice fel se vad cu mult mai repede ca inainte. Din acest punct de vedere iti accentuezi toate problemele fetei.

Nici rujul nu scapa din asta. Atunci cand buzele se contureaza gresit, cand nuanta buzelor este una gresita iti accentuezi partea mai putin senzuala ci mai degraba aspectul de mascarici. De incercat a se evita astfel de exagerari, de regula rujul rosu sau cel de o nuanta inchisa.

Lista de greseli poate continua si cu alte detalii. Spre exemplu ajungi sa te parfumezi excesiv si in contextul in care chipul este arhimachiat este clar ca imaginea ta este una compromisa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *