octavian patrascuoctavian patrascu

Cu totii am vazuta la viata noastra numeroase bloguri si scrieri. Am dat peste tot soiul de asa zisi inspirati. Online acum se scrie despre orice si se spune orice; aproape ca suntem aglomerati de prea mult text. Insa exista si cazuri ale celor care chiar au ceva de spus. Si este si cazul lui Constantin Octavian Patrascu. Ai o lectura interesanta, despre economie, potential de afacere si nu numai.

Cu si despre Constantin Octavian Patrascu

Povestea lui este la fel de interesanta precum si blogul in sine. Vei descoperi totul daca ii citesti pagina. Este intrigant sa stii despre autor; pentru ca iti da senzatia ca stii mai multe, ca descoperi omul din spatele unor cuvinte, pentru ca efectiv descoperi realul din tot ce ti se transmite.

Trecand peste partea de descriere proprie, Constantin Octavian Patrascu are subiecte de interes. Dincolo de mondenitati si de stiri false, de mentiuni si texte gasite pe oriunde online aici vei gasi categorii de mare interes, de la calatorii de afaceri si pana la resurse, modele sau evenimente.

Ce pare interesant este ca vine cu acel ceva care te capteaza si te fascineaza. Constantin Octavian Patrascu aduce un mix de stiluri. Spre exemplu vorbind despre calatorii de afaceri povesteste despre arta contemporana, despre farmecul si potentialul unor locuri. De ce este Rusia o destinatie de afacere, investitia in arta romaneasca, despre investitiile in Grecia si asa mai departe sunt doar cateva titluri de interes ce le vei gasi aici.

Si daca esti genul de om pasionat in domeniul afacerilor, in mediul business, cu interes in economie spre exemplu atunci ai toate sansele sa ti se para interesanta si categoria de modele de la acelasi Octavian Constantin Patrascu. Asta pentru ca in mod concret ti se spune povestea de succes a unuia sau a altuia, cei care au reusit, despre cei pe care ii vedem ca si tipare. Pana la urma unii nu au sansa vietii insa lupta pentru ea, unii nu au toti banii din lume insa se straduiesc sa aiba parte de o sansa. Lupta si ajung mari business man.

Intr-o concluzie, Octavian Constantin Patrascu este blog de citit fara regrete pentru ca te umple de informatie. Timpul pe care il acorzi acestei lecturi este unul de calitate si merita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *