prima impresieprima impresie

Cu o gandire superficiala sau nu cert este ca o prima impresie pune mereu accent pe modul in care arati. Este imaginea de impact insa nu se refera la frumusetea nativa. Ba din contra se crede ca a fi placut este mai important si de dorit decat a fi frumos.

Pentru ca prima impresie este cea care iti poate deschide usi si oportunitati tine cont de aspecte precum:

  1. Ingrijirea unghiilor. Pentru ca este de baza in ceea ce priveste ingrijirea unghiile trebuie sa fie impecabile, fie ca esti femeie sau barbat. Chiar daca nu ai o manichiura sa spunem ingrijirea este esentiala.
  2. Echilibru de parfum. Pe langa faptul ca nu ar trebui sa amesteci notele tine si de cantitatea de parfum pe care o vei folosi. Din acest punct de vedere tine cont ca ce e prea mult strica si nota subtila de parfum este indicata, nu mai mult.
  3. Porti ocheari de soare? Ar trebui sa ai un motiv bine intemeiat pentru asta. Contactul vizual conteaza si el si daca nu tii cont de asta vei sugera fie ca esti introvertit si fugi de priviri fie ca nu esti stapan pe tine. Bariera creata de ochelarii de soare este clar o nota total gresita ca si mod de abordare mai ales la prima intalnire.
  4. Aduce prieteneul tau patruped, daca este vorba de o inalnire amicala la un gratar spre exemplu. Persoanele care sunt insotite de animale de companie inspira mai multa incredere si par a fi persoane mai placute, deci castigi un punct in plus. Si nu este de ignorat faptul ca atentia de care are parte un caine iti sparge gheata pentru cum sa te prezinti.
  5. Limbajul nonverbal conteaza si el. Specialistii spun ca atunci cand ai bratele deschise si mai ales palmele indreptate spre interlocutor te arati mai deschis si astfel ai mai multe sanse sa fii placut chiar de la prima vedere.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *