Pentru momentele in care munca de la birou ti se pare totusi prea dificila si stresanta, pentru atunci cand simti ca nu mai poti iar conditiile nu te ajuta nici ele prea mult, pentru atunci cand mediul de lucru este mai putin placut si pauzele ti se par prea scurte, cateva obiecte de birou numai bune pentru spatiul de munca sunt exact ceea ce ai nevoie pentru o zi cat mai buna si mai productiva.

Un scaun pentru birou putin mai diferit fata de un scaun de birou obisnuit in care doar te afunzi si incepi sa-ti faci treaba este o metoda mult mau buna si mai eficienta pentru a te mentine in forma, dar isi pentru a te bucura de munca mai mult.

In cazul in care nu mai ai timp de exercitii fizice deloc, pentru ca timpul iti este ocupat cu tot felul de sarcini, iar abonamentul la sala a expirat demult fara sa mai apuci sa prinzi vreo ora, atunci acest scaun pentru exercitii este ideal pentru tine.

Acesta dipsune de un spatar normal, drept, insa in loc de locul unde te asezai de obicei, de perna scaunului, sat o bila mare dintr-un material tare, care se misca si te ajuta sa iti pui in miscare sangele cat ai clipi. De asemenea, acest scaun iti mentine si postura, nemaitrebuind sa te chinui tu de fiecare data si sa stai drept, ca mai apoi sa te doara spatele.

Ce ti-ai dori mai mult de la viata sau mai bine zis de la biroul tau decat un mini-frigider pentru bautura sau pentru mancarea ta de pranz? Acesta avand o dimensiune duper mica poate fi montat chiar si pe birou, daca ai o priza prin preajma, si iti va stoca doar ceea ce ai nevoie tu in mod absolut, netrebuind sa-l imparti cu nimeni. Asta da idee grozava!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *