pesimistpesimist

Exista doua categorii de oameni, pesimisti si optimisti si pentru fiecare dintre ei exista anumite caracteristici. Se pare ca indiferent cum suntem avem avantaje si dezavantaje daca e sa credem pe cuvant ce spun studiile.

Sa fii optimist

Inseamna sa treci mai usor peste probleme, sa ai o sanatate mai buna din punct de vedere al sistemului imunitar. Inseamna destul de mult pentru ca a avea o putere interioara si psihica sa poti sa treci mai repede peste dezamagiri. La acelasi capitol se numara si rezistenta lor din punct de vedere al provocarii de a trece peste boli spre exemplu. Este clar ca vine in stransa legatura cu sistemul lor imunitar.

Sanatatea lor le aduce implicit si o viata mai lunga sau cel putin o speranta de viata mai mare. Au o inima sanatoasa pentru ca trec mai usor peste stres, sunt mereu joviali si starea de bine, influentata de prezenta unui hormon face sa sustina intreg organismul pe aceeasi linie.

Sa fii pesimist

Inseamna sa iei decizii in perspectiva, gandind pe toate partile. Se spune ca pesimistii sunt mai responsabili cu deciziile pe care le iau. Acestia au tendinta de a se gandi mai mult si la partile negative astfel ca in ideea de a cantari pe ce cale sa o ia inseamna un atu.

Sanse de a trai mai mult sunt si asta pentru ca un pesimist isi asuma ideea sumbra de a nu avea o viata mai lunga. Pare in contradictoriu insa cu toate acestea exista mai degraba o parte buna din tot acest rau. Asadar, se pare ca isi iau masuri de precautie din acest punct de vedere, ceea ce face ca sansele lor sa creasca.

A fi optimist sau pesimist inseamna in egala masura sa ai parte de avantaje. Tu din ce categorie esti?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *