heylux

19Am intalnit si femei fericite, femei care au indraznit sa viseze la mai mult, care au ales o cale a lor. Sunt femei care lucreaza la videochat si se mandresc cu asta. Povestea lor este parca rupta din romane. De fapt este o realitate pe care ele au decis sa o schimbe.

Imi povesteste S – sa ii protejam identitatea, zic – cum a inceput sa lucreze la studio videochat Heylux. Imi spunea ca era a cincea din cei sapte frati, ca nu isi permitea sa se intretina singura si nici sa depinda de familie. Nici nu mai conteaza detaliile pe care mi le oferea din viata ei de familie. Cert este ca a descoperit acest loc, Heylux, si a prins repede gustul banilor. Povestea ei se repeta cu C, cu A si multe alte initiale ale femeilor care au luat acest drum.

Muncesc la studio videochat Heylux!

68Nu se feresc sa spuna unde lucreaza si le inteleg perfect. Sunt sefi in lumea asta care te subestimeaza si care te fac sa te simti ca robul pe plantatie – stii cum se spune, pune un om la conducere si abia atunci incepi sa il cunosti. Asa ca in orice alta parte daca ar fi muncit, poate ca nu ar fi avut mandria de a spune despre asta. Dar cu studio videochat Heylux povestea este cu totul alta. Aici munca fetelor inseamna un program bine stabilit, care se respecta. Nu numai ca iti ofera conditii de munca, ci si extra conditii daca se poate spune asa.

In medie, cat platesti tu pentru drumurile zilnice la locul de munca? Sunt ceva bani ce nu ai cum sa nu ii socotesti pentru ca in final din micul salariu pe care il ai nu iti mai raman atat de multi cat sa iti poti face toate poftele, sa iti atingi idealul, sa iti cumperi tot ce o femeie cocheta viseaza. Heylux gandeste in avantajul fetelor si le pune la dispozitie chiar si transportul. Fara cost, fara pretentii.

Ce descopar la fel de interesant tine de faptul ca fetele de la Heylux sunt modele. Mi se pare flatant sa ti se spuna astfel. De fapt este modul prin care ei isi arata respectul fata de fete. Si da, cu mandrie, atat fetele cat si cei de la studio videochat Heylux au de ce sa se mandreasca ca muncesc in acest domeniu.

De ce Studio Videochat Heylux

Desigur, te intrebi si tu ca cititor de ce aceste fete spun despre studio videochat Heylux. De ce aici, d24e ce asta? Iti vor raspunde sincer ca asa au gasit ele calea spre fericire. Stii de ce? Pentru ca au un gust fin, pentru tot ce inseamna calitate si nu isi doresc sa se loveasca de neputinta de a cumpara un lucru. Pentru ca isi doresc o masina insa nu si rate si credite la banci, pentru ca isi doresc vacante si nu pe banii iubitului, pentru ca isi doresc sa realizeze ceva in viata si nu la varsta a treia – cand in mod normal ar termina un credit de ani de zile pentru un apartament cumparat. Acum este timpul lor sa isi faca poftele asa ca nu se incurca cu job-uri pe bani putini, ci aleg studio videochat Heylux!

De admin

9 comentarii la „Povestea femeilor implinite, povestea lor la studio videochat Heylux”
  1. Ce daca muncesti la videochat, e bine sa iti faci banu tau si sa nu mai trb sa te tii de parinti, de iubit si asa mai departe.

  2. Heylux studio pare minunat. E in Is, e aproape de Pascani. Da oare daca mas angaja acolo, ar veni dupa mine in Pascani?

  3. Tu, Amna, e adevarat, se asigura transportu. Eu sunt de aproape, de langa Ias si vin dupa mine in fiec zi si ma si duc inapoi. Da pana in Pascani,asta treb sa discuti la interviu

  4. Ce faaain. Trsnpaort, da cazare adigura tu fetelor? Vreau sa stiu mai multe ca pare minunat. Sunt din Vaslui si chiar ca pana acolo nu cred ca ar veni dupa mine.

  5. Tatiana, te-ai gandit bine. Vreau si eu sa stiu daca se intampla treaba cu cazarea. Si daca da, tre sa platesc eu. Iar cu machiaju si astea, e in fiec zi?

  6. Maya sau May, e asigurata cazarea udneva langa studio, da pe perioade mai scurte cred, adica eu nu stiu ca nu ma interesat asta, da stiu ca mai sunt fete cazate la Heylux. Mai bine suni sau vii la Heylus sa intrebi direct.

  7. Am ales cu capul studioul Heylux din Is. Sunt de acolo, deci mi-a fost usor sa-mi gasesc de munca din prima. Beneficiile de aici nu le gasesc prietnele m,ele nicaeri in alta parte.

  8. Eu nu cred ca fetele din orice studio de videochat aleg sa ramana acolo toata viata. Sora mea de ex a plecat de acolo si s-a lansat pe cont propriu.

Comentariile sunt închise.