Preturi de lux pentru optimizarea exclusiva a site-ului tau. Sfaturi de la manageri de succes pentru o afacere de succes

Sunt manager si am un business de 10 ani. La inceput mi-a fost mai greu sa pastrez echilibrul financiar al firmei mele. Dar cu timpul am invatat ca daca vrei sa ai un business reusit, trebuie sa reinvestesti permanent.

Asa ca am ales sa reinvestesc in doi pasi. Pasul 1: am reinvestit banii castigati din profit pentru a-mi motiva echipa si pasul 2: am reinvestit constant in advertising. La inceput am fost reticent, piata din Romania nu oferea prea multe resurse optime pentru idei de branding. O perioada am lucrat chiar eu la imbunatatirea imaginii firmei mele, insa am inteles destul de devreme, mai exact la primul esec, faptul ca trebuie sa dau cezarului ce-i al cezarului si sa apelez la profesionisti pentru un branding de calitate.

Am inteles ca trebuie sa imi pun la punct cartea de vizita, asa ca am inceput prin a-mi imbunatati imaginea. Atat astazi si cu atat mai mult in viitor, tehnologia a condus la aparitia unei noi tipologii de clienti, care au la indemna toate mijloacele pentru a sta conectati in permanenta la internet.

Am considerat ca este important sa imi creez o imagine online cat mai profesionista si atractiva, care sa reflecte in mod corect temperamentul brandului si caracteristicile produselor/serviciilor pe care firma mea le pune la dispozitie. De aceea, am apelat cu incredere la o firma de web design si optimizare SEO din Bucuresti.

Am negociat cu echipa de la IT Exclusiv Web Design un pachet de web design atractiv pentru bugetul meu. Si astfel, pot spune acum, cu mandrie ca site-ul firmei mele reflecta intr-un mod atractiv calitatea produselor/serviciilor oferite de firma pe care o conduc. Au urmat si alte contracte, deoarece, am aflat mai multe lucruri despre eficienta marketingului online de la specialistii in web design.

Asa ca m-am lasat cu incredere pe mana echipei de la Web design, pentru un pachet de optimizare SEO, la un pret foarte avantajos. In doar cateva luni, popularitatea site-ului firmei a crescut cu 30 de procente.

De curand m-am decis sa imi deschid inca o afacere. Experienta acumulata in urma colaboratii cu cei de la Web Design m-a determinat sa am o alta viziune asupra pietei de business, asa ca mi-am deschis un magazin online. Am negociat tot cu ei un pret foarte bun si acum, numarul clientilor magazinului online pe care l-am deschis in urma cu 2 luni, a crescut cu 20%.

Ii sfatuiesc sa procedeze la fel pe toti managerii care inca ezita sa apeleze la profesionisti pentru imaginea online a brandului pe care il promoveaza. Avantajele se vad imediat si pe termen lung. Pe cei de la Web Design ii gasiti cu oferte si pret site in mediul online, acolo unde puteti obtine si mai multe informatii despre structura de promovare si despre procesele de design.

Acum imaginea firmei mele si a magazinului meu online a fost optimizata, iar profiturile sunt pe masura. Este important atunci cand esti manager sa iti cunosti limitele si sa faci o alegere inteligenta la momentul potrivit. Experinta mi-a dovedit ca nicio afacere nu poate creste fara promovare online. Daca vreti sa aflati care este procesul de creare a unui site si sa gasiti cel mai bun pret de site pentru afacerea voastra, accesati cu incredere pretsite.ro.