generator curent

Peste tot pe unde mergem intampinam aceeasi problema – poluarea. Acasa, la serviciu, in institutii, in magazine, peste tot este nevoie de aer proaspat. Cautam solutii eficiente, cautam sa optimizam calitatea vietii, confortul si toate celelalte, si astfel ajungem la solutia ventilatoarelor, sistemelor de aer conditionat, aerisim prin orice metoda posibila, oriunde. Toate acestea sunt insa aplicabile doar pentru sectorul rezidential, pentru locuinta proprie a fiecaruia.

Solutiile sunt putin diferite cand vine vorba de spatii mai mari, de domenii in care activitatea desfasurata impune un necesar de flux de aer proaspat mult mai mare. Astfel intra in ecuatie ventilatoarele de tip industrial, motoarele electrice, diversele componente si accesorii precum reductoare sau variatoare de turatie, cat si diverse tipuri de generatoare curent sau compresoare de aer.

Pentru sectorul comercial cat si pentru cel industrial, un ventilator de mare putere este de cele mai multe ori solutia optima. Fie ca sunt ventilatoare axiale de tubulatura sau de perete, ventilatoare de acoperis sau centrifugale, oricare dintre acestea se preteaza fiecarei nevoi si exigente in parte. Alimentate de motoare electrice de mare putere, trifazate, speciale, cu protectii suplimentare impotriva prafului, umiditatii sau temperaturilor extreme, ventilatoarele de tip industrial asigura acel necesar de ventilatie atat de cautat peste tot.

In momentul in care se alege o astfel de solutie in ceea ce priveste ventilatia, trebuie avut in vedere inca un aspect foarte important: uneori alimentarea cu energie electrica este sistata. Fie din cauza unei avarii, fie pentru verificari periodice ori conditii nefavorabile ale vremii sau accidente, alimentarea cu curent electric poate fi afectata. Pentru a se asigura atat necesarul de temperatura cat si fluxul de aer corespunzator in astfel de perioade, este absolut necesar si un generator de rezerva, o sursa alternativa de curent electric care sa mentina toata aparatura in stare de functionare. Un astfel de generator de curent poate avea diverse specificatii tehnice, poate avea puteri si turatii diferite, sisteme de racire diverse, cat si alimentare bazata pe combustibili diferiti: benzina sau motorina. Cert este ca asigura functionalitate continua aceste generatoare, chiar si in cazul intreruperilor in furnizarea energiei electrice. In acest fel orice marfa, orice proces de lucru, orice spatiu unde este nevoie de aer proaspat nu va fi afectat de poluare, aer viciat sau alte astfel de neajunsuri.

O intreaga gama de astfel de produse si solutii pentru ventilatie pot fi gasite la Braco Industrial, companie specializata pe productia si comercializarea de ventilatoare industriale, motoare electrice, generatoare, reductoare si tot ceea ce tine de acest domeniu. Cu ajutorul acestor produse si servicii oferite, problema aerului viciat si a poluarii este rezolvata fara probleme.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *