Dat fiind faptul ca ne incredintam copiii in mainile lor, atat educatia, cat si bunastarea lor pe timp de zi, profesorii si educatorii sunt cei care credem noi ca ar trebui sa fie fara pata si sa aiba grija cat mai bine de odraslele noastre.

Oricum, cativa dintre acestia au demonstrat ca sunt cei mai rai oameni de pe planeta si ca nu sunt deloc capabili sa aiba grija cum trebuie de alte fiinte umane, ba chiar s-a demonstrat contrarul.

Unii profesori au intretinut relatii sexuale cu elevii sau studentii lor, inclusiv femei ca Mary Kay Letourneau si Pamela Smart ale caror vieti au fost monitorizate de atunci permanent de presa si preluate in scenariile de film.

Cateva dintre aceste cazuri sunt chiar si mai sinistre de atat, incluzandu-l pe criminalul in serie rus Andrei Chikatilo, care preda literatura la scoala. Mai putin cunoscut este Albert Fentress, un profesor dintr-o scoala generala din Poughkeepsie care si-a atras elevul de 18 ani, Paul Masters, in pivnita locuintei sale.

Apoi, Masters a fost legat strans, torturat si in final impuscat in cap. Fentress a trecut apoi la acte de canibalism asupra corpului. Acesta si-a recunoscut crima si a fost inchis intr-un spital de boli mintale timp de 30 de ani.

Acesta a tot inaintat cereri si petitii pentru eliberare inca de atunci. In anul 1999, un juriu l-a favorizat, insa judecatorul a respins decizia acestuia, si bine a facut, altfel cine stie cate alte crime mai comitea sau de cine gasea sa-si mai bata joc.

De obicei, astfel de afectiuni mintale nu trec odata cu anii sau cu spitalizarea. Ceea ce exista ascuns adand in memoria unui om, mai bun sau mai rau , isi face loc la un moment dat sa reiasa la suprafata si sa se manifeste in cele mai oribile moduri. 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *