Programări rapide la saloanele de hair & beauty doar cu Stailer!

Programări rapide la saloanele de hair & beauty doar cu Stailer!

Stailer este o inovație, singura modalitate existentă în România de a te programa tu singur la ce salon vrei, online! Platforma este complet gratuită pentru toți utilizatorii și te scutește de pierdut timpul sunând la 20 de saloane, nervi produși în urma răspunsurilor de “N-avem loc” și îți permite să mergi la un salon atunci când vrei tu, nu când zice agenda stiliștilor pe care îi cunoști. Prin Stailer ai posibilitatea de a găsi stiliști profi care să-ți devină parteneri de drum lung. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma stailer.ro și de acolo totul este simplu și rapid.

Rezervi un loc în câteva minute, când vrei tu

Înainte trebuia să te complaci, să renunți la răsfățul binemeritat și să mergi într-o zi care era disponibilă în agenda stilistului. Nu prea aveai șanse de a găsi un loc fix în ziua în care voiai. Acum roata norocului s-a învârtit pentru tine fiindcă printr-un simplu search platforma îți afișează toate saloanele unde poți să îți rezervi cu mâna ta un loc pe scaunul unui stilist.

Pe pagina principală setezi câteva filtre esențiale precum orașul de proveniență, genul tău, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, iar apoi apeși căutare. În câteva secunde, primești lista saloanelor disponibile. De acolo alegerea este a ta, iar ea îți este simplificată de prețurile afișate, de recenziile altor utilizatori Stailer, de poze cu salonul sau cu alte lucrări. După ce te-ai decis pe mâinile cărui stilist să te lași, urmezi în continuare pașii până la confirmare. Vei primi un link prin sms, iar de acolo, în caz că nu mai poți ajunge, poți anula gratuit, fără să suni stilistul. Vezi si aici alte detalii.

Programări câte vrei, mereu gratuite

N-ai nevoie să instalezi ceva, nu mai suni niciodată la saloane, nu mai cauți cu disperare paginile lor pe Google. Stailer devine ca un detectiv particular ce pune totul în lumină și îți oferă toate informațiile care te interesează. Poți să-ți faci câte programări vrei fără să ai vreo condiție, însă mereu trebuie să completezi datele tale personale și numărul de telefon. Dacă vrei să scapi și de această inconveniență, crează-ți un cont pe Stailer. Este gratuit, nu durează mult să îl completezi, iar cu el ai o serie de avantaje.

Contul devine propria ta agendă personală, gestionezi mai ușor programările acolo, poți revedea istoricul saloanelor la care ai fost pentru a ști la care stiliști să te întorci. De asemenea, în contul creat ai parte de utilul reminder, ce îl poți seta pentru fiecare programare în parte. Acesta te va anunța din timp când trebuie să ajungi la salon și se va dovedi un ajutor de nădejde pentru persoanele extrem de ocupate, a căror agende ale telefoanelor sunt deja doldora de alte programări și meetinguri.

Accesează și tu site-ul oficial ww.stailer.ro și vezi cum e să-ți faci programări online. Pun pariu că vei uita complet de apelurile telefonice către salon. Dacă vrei alte informații scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *