Fumatorii spun ca se lasa de acest viciu si reincep povestea. Cand deja se ajunge in punctul de dependenta este mai greu sa dai inapoi. Cand te acapareaza cu totul nu ai cum sa nu dai frau liber acestui viciu. Si cand exista si determinare atunci Quitbit te-ar putea ajuta.

Ce este Quitbit

Din seria de metode anti-fumat Quitbit se remarca prin tehnolgia smart care sa iti limiteze accesul la tigari. De fapt este instrumentul necesar pentru a fuma, o bricheta buclucasa. Cand iti vei dori sa fumezi mai intai vei consulta bricheta minune. Aceasta iti arata spre exemplu cate aprinderi ai facut, deci cate tigari ai consumat. Ba chiar iti noteaza precis cat timp a trecut de cand ai fumat ultima tigara.

Partea sa inteligenta se refera la faptul ca nu se va mai aprinde dupa  un anumit target. Cu gandul ca trebuie sa iti limitezi consumul de tutun, sa reduci tigarile Quitbit nu te va mai lasa sa iti aprinzi o tigara dupa ce ai depasit o limita. Asta da incercare!

Sa iti planifici totul ca si cand ai avea dreptul pe zi numai la un anumit numar de tigari Quitbit se doreste a fi acel mic ajutor insa care sa conteze. Un stimul pentru cei care se lupta cu dependenta de nicotina. Si daca nici asta nu te va ajuta…Ce-i drept nu are cum sa nu fie de folos in conditiile in care purtatorul tine cont de faptul ca are nevoie de ajutor. Nu poti spera ca ceva sa se intampla fara sa faci tu acel ceva.

Una peste alta aceasta bricheta se inscrie in lista de gadget-uri utile, parte din tehnologia moderna care incanta publicul larg si mai ales cel tanar care de altfel este si cel mai predispus de a se lasa prada unui astfel de viciu.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *