Nimeni nu intelege pe nimeni; fiecare are programul sau si modul sau de a se relaxa. Tipi la sot/partener ca ocupa prea mult timp cabina de dus cand pentru el cateva minute in plus reprezinta dovada clara ca nu se mai grabeste, ca nu mai este conditionat de rutina ca in timpul saptamanii. In cazul femeilor ai crede ca shopping-ul este maniera in care isi doresc sa isi petreaca timpul liber, ceea ce clar nu multumeste un barbat. Una peste alta nu ne intelegem unii pe altii; nu putem concepe ce relaxare o mai fi si aceea cand te plimbi din magazin in magazin. Si totusi, ce face placere unuia nu trebuie sa fie la fel pentru toti.

Saloanele de masaj erotic au inflorit in ultimii ani insa pe cat de explozive sunt pe piata pe atat de discutate de unii. De ce este atat de greu de crezut ca aici lumea se relaxeaza? Pentru ca suntem superficiali si vedem doar la suprafata, pentru ca ne-am obisnuit sa corelam totul cu intimul, pentru ca ne place sa spunem multe insa prea putine facem. Ori daca ai fi chiar tu acela cum ai reactiona?

Un salon de masaj erotic in Bucuresti este pe departe ceea ce clasicul inseamna. Aici vii cu gandul clar de a scapa de o tensiune, de a gasi o modalitate care sa te ajute sa depasesti anumite bariere in viata ta. Pentru ca frustrarile se resfrang asupra vietii tale intime, pentru ca viata ta intima inseamna sa te simti bine si concentreaza esenta fericirii si a starii de bine ai nevoie de relaxare. Si contrar a ceea ce ai putea crede la inceput o sesiune de masaj erotic este mai degraba preferata in ciuda unor metode clasice. Pur si simplu, altceva decat pana acum. masajclub.roSi daca nu crezi asta se dovedeste poate fara vorbe prin cat de bine le merge
celor care detin un salon de masaj erotic. Una peste alta, falsitatea in care pozam si superficialitatea cu care tratam lucrurile ne face sa spunem o varianta insa sa credem si in ceea ce nu indraznim sa afirmam clar si rapsicat.

De admin

4 comentarii la „Relaxare de weekend si de ce sa iti petreci timp intr-un salon de masaj erotic”
  1. eu am fost la un salon de masaj si nu in weekend, si pot sa iti spun ca am venit cu o energie la care nici nu ma asteptam … are si beneficiile sale un astfel de salon

  2. mai ales ca urmeaza un super weekend liber, as dori sa ma rasfat intr-un salon de masaj erotic din capitala. spuneti ca este indicat a face asta? adica nu am nici obligatii acasa, sotie, copii sau altceva..cred ca as da lovitura si m-as rasfata un pic.

  3. este recomandat baieti sa merem la masaj erotic. asa mai vezi si altceva si m-ai schimbi atmosfera de acasa cu cea din targ. eu merg la masaj erotic cu prietena mea si avem parte de masaj in cuplu. va dati seama ca mai apoi, acasa, nu mai putem de fericire si facem nebunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *