Pielea coaja de portocala sau celebra celulita sunt lucruri destul de comune pentru o femeie. Pe masura situatiei ar trebui sa existe si remedii. Din lumea aceasta insa cu un stil care sa surprinda, descopera ce ar putea sa ajute desi nici nu gandeai asta:

  • Cafeaua

Ei bine restul de cafea adica zatul, cu care poti face foarte bine o exfoliere de efect. Ce trebuie sa stii despre asta este ca se produce dilatatia vaselor de sange, pielea se intinde, toxinele se elimina. Adica, totul spre bine. Insa pentru a nu risca sa iti usuci prea gtare pielea la suprafata, prefera sa combini zatul cu ulei de masline, pentru a echilibra efectul. Si de restul te poti ocupa destul de usor.

  • Castravetele

Un plus de colagen, care sa mentina pielea foarte bine, nu strica niciodata. Asadar, castravetii au aceste proprietati si tot ce trebuie sa faci este sa il aplici pe zonele cu probleme. Plus ca este fresh si re racoresc, lasand pielea extraodinar de fina la atingere.

  • Algele

Nu tocmai ceea ce suna atat de comun sa folosesti insa in industria cosmetica acestea sunt un real ajutor. Contin foarte mult iod si aceasta consistenta imbunatatesc circulatia sangelui, implicit ajutand la indepartarea problemelor ce tin de pielea ca si coaja de portocala.

  • Gelatina

Crezi sau nu, aceasta se poate consuma si are un efect uimitor. Cercetarile au scos la iveala faptul ca aceasta poate sa stimuleze secretia de colagen, cel care de altfel se pierde cu cat inaintam in varsta si face ca pielea sa isi piarda din stralucire, fermitate si problemele precum celulita sa apara tot mai frecvent.

Desigur, aceste metode sunt de cursa lunga si isi pot arata efectele daca se pastreaza o regula a timpului bine definit cand se repeta. A nu se exclude orice alt tratament in paralel, cum ar fi in mod deosebit masajele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *