ceas-desteptator cafea

Cum sa bei o cafea pentru a avea toate beneficiile acesteia? Este o intrebare care framanta pe multi de vreme ce exista atat de multe speculatii despre consumul acestei bauturi. Unii spun ca deshidrateaza, altii ca nu pot dormi dupa consumul de cafea. Problema ar putea fi la tine, la momentul ales pentru a servi o cafea.

In primul rand specialistii spun ca pentru a simti efectul energizant al unei cafele ar trebui sa asteptam in jur de 30 de minute. In aceasta perioada cafeaua isi face efectul sau complet. Asa se face ca a servi o cafea inainte de somn nu este tocmai o idee rea, insa in masura in care iti doresti doar un somn scurt, de dupa masa sa spunem. Te vei trezi si odihnit si energizat complet. Asta inseamna o sincronizare perfecta intre beneficiile somnului cat si ale cafelei la un loc.

Insa, pentru ca detaliile fac o mare diferenta, tine cont de faptul ca nu trebuie sa bei o cafea inainte de a dormi daca intentionezi sa dormi mai mult. Asta inseamna ca seara tarziu inainte de somnul tau normal o cafea nu isi prea are locul.

Cand vine vorba de modul in care o cafea ar putea sa te deshidrateze se crede ca nu are o specifica legatura. Concret, daca tii cont de o masura si nu exagerezi in consumul de cafea ai toate sansele sa nu te plangi ca te deshidrateaza. Ce-i drept nu se prea aplica pentru tipul de cafea cu zahar si mai ales cu exces de zahar.

Si daca primul lucru la care te gandesti in zori de zi este o cafea atunci iti va placea la nebunie inventia unui britanic. Este un ceas desteptator insa nu in stil clasic, ci cel care iti prepara cafeaua si te trezeste cu acest deliciu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *