vocevoce

Auzim tot felul de variante, despre cei care promit ca vor face numeroase lucruri pentru populatie dupa ce ajunge la putere. Tinzi sa crezi totul in functie de nevoile pe care le ai si interesele pe care le dezvolti. Insa secretul de a convinge sta si in altceva.

Studiile ne spun care sunt detaliile ce tradeaza:

  1. O persoana cu o tonalitate grava sunt perceputi ca fiind agresivi si in egala masura atragatori si dominatori. Pentru un politician asta inseamna sa fie hotarat si sa ia decizii bune.
  2. Cei care au o voce inalta sunt vazuti ca fiind in general supusi si binevoitori. Si acest aspect ar putea fi favorizant pana la urma caci va empatiza cu populatia si va lucra pentru ea.

Ce conteaza pentru un politician este sa ajunga la inimile alegatorilor. Acestia insa isi pot controla si vocea pentru a fi mai convingatori, in functie de public si de interesele sale, in functie de ceea ce doreste sa transmita. Asadar, se crede ca este o abilitate innascuta sa iti controlezi tipul de voce insa ai nevoie si de un laringe sanatos pentru asta- se crede ca un laringe mare face tonalitatea grava.

Pana la urma punctul de interes este acela de a parea placut, carismatic in fata publicului. Cand esti o fire placuta lumea te agreaza si tot studiile spun ca sunt mai multe sanse sa fii ales.

Si pentru ca nu exista o regula batuta in cuie schimbarea tonalitatii vocii este si ea care difera de la caz la caz pentru ca discursul spus sa fie unul de apreciat. Asadar, nu este un procedeu simplu si pana la urma interpretarile difera. Asadar, poti fi interpretat ca fiind atragator insa in egala masura si dominator, care se impune cu agresivitate. De la caz la caz nu este tocmai in favoarea candidatului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *