Pentru a va asigura ca fereastra dumneavoastra nu se va bloca sau strica la scurt timp dupa achizitie, va sfatuim sa cititi sfaturile de mai jos si sa le urmati intocmai atunci cand cumparati termopane pentru casa dumneavoastra.

In primul rand, trebuie sa va hotarati asupra materialului pe care il veti alege. Puteti sa optati pentru lemn, PVC sau aluminiu. Toate trei sunt materiale din care pot rezulta ferestre de calitate, cu conditia ca fereastra sa fi fost realizata cu atentie si sa nu aiba defecte. Asigurati-va inainte de achizitie ca suprafata ferestrelor nu este aspra. Verificati si stratul de vopsea, pentru a va asigura ca acesta nu este subtire. Astfel aveti garantia ca vopseaua nu se va decolora la soare.

In al doilea rand, trebuie sa verificati feroneria (clantele, sistemul de inchidere, etc) pentru a va asigura ca manerele sunt din material din calitate, nu din plastic si ca piesele de feronerie sunt produse de furnizori cunoscuti, aceasta fiind o garantie a calitatii lor.

In al treilea rand, trebuiesc verificate garniturile. Daca acestea sunt slabe, vor pemite ca vantul si apa (pe timp de ploaie) sa intre in casa dumneavoastra, ceea ce nu este deloc de dorit. De aceea, va sfatuim sa verificati cu mare atentie garniturile.

Un alt aspect important este calitatea geamului ferestrei, deoarece acesta contribuie la termoizolarea casei dumneavoastra. Alegerea ideala pentru dumneavoastra ar putea fi un geam Internorm , produs in Austria ce se remarca nu numai prin eficienta cu care termoizoleaza locuinta ci si prin design-ul de exceptie.

Desi pana acum am trecut in revista doar aspecte de natura tehnica, si factorul estetic este la fel de important. Fereastra pe care o achizitionati trebuie sa se potriveasca cu arhitectura si aspectul casei dumneavoastra, si nu in ultimul rand sa va placa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *