Sfaturi de la oamenii de succes

Sfaturi de la oamenii de succes

Oamenii care merita atentia si admiratia noastra, oamenii de succes ar putea „detine” o reteta, un mic secret care le face ziua mai buna, ceea ce ii anima zi de zi pentru a putea face fata tuturor provocarilor de peste zi. Business Insider a publicat un studiu cu privire la ritualul diminetilor a oamenilor de succes:

  1. Trezitul de dimineata. O viata a unui om de afaceri se invarte in jurul telefoanelor si intalnirilor. Si pentru ca uneori nu mai ajunge timpul pentru relaxare cei mai multi dintre ei, 90%, se trezesc foarte devreme, chiar daca mai sunt ore bune pana cand incep munca la birou. Unii alearga, altii citesc.
  2. Activitatea fizica. Pentru ca sportul diminueaza efectele stresului in primul rand oamenii de succes mizeaza pe aceasta teorie. Asta face ca antrenamentul de dimineata sa fie un alt ritual de care sa nu se lipseasca.
  3. Lucreaza la proiecte importante la primele ore ale diminetii. Cand mintea este limpede, cand inca nu exista prea multe sarcini de facut timpul este perfect pentru a pune la cale cateva idei legate de un proiect big.
  4. Mediteaza pentru a-si limpezi mintea. Sau orice alta forma de relaxare, de practica spirituala. Pe aceeasi lungime de unda poate fi ideea de a scrie motivele pentru care sunt recunoscatori. Astfel iti vei pune ordine in minte si iti vei schimba perceptia despre viata si ceea ce ai de facut in continuare.

Si pentru ca o dimineata buna incepe cu o cafea de invigorare multi prefera o intalnire, un moment de socializare la o cafea sau in orice caz profita de aceste momente pentru a citi stirile, noutatile, e-mail-urile si ce ar putea sa insemne un inceput de zi, pentru un plan bine stabilit. Spre exemplu eliminarea sarcinii de a verifica e-mailul face ca primul pas la birou sa fie deja legat de actiune, de plan si nu de informare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *