Sfaturi pentru activitatile de weekend

idei weekendCe am putea face in weekend-urile pe care le avem la dispozitie, atunci cand scapam in sfarsit de o saptamana de munca? Stiu ca este mai greu pentru cei care lucreaza si sambata sa se mai bucure cu adevarat de cele doua zile de la sfarsitul de saptamana, insa exista cateva lucruri care merita sa fie facute pentru a ne simti mai bine si pentru a activa pentru saptamana care urmeaza.

Sambata si duminica sunt singurele noastre momente de rasfat, de relaxare, asta pentru ca, seara, dupa munca, nu mai apucam sa ne gandim decat la a manca bine si a dormi, la cat suntem de obositi, probabil. De aceea, cateva sfaturi sau sugestii de a ne petrece weekend-ul sunt mereu binevenite.

  • Mergi la dansuri sau danseaza. Deschide radioul, da drumul la muzica favorita, pune-ti castile, fa ce vrei pentru a avea muzica si apoi apuca-te de dansat. Cine a zis ca dansul este doar pentru a fi dansat la nunti, in cluburi sau la anumite petreceri? Nu este asa, pe strada, acasa pe terasa, in gradina, in public, danseaza daca simti nevoia si daca ai tupeu.
  • Ia-ti asigurare de la rca mai ieftin si mergi intr-un escapada la munte sau la mare impreuna cu familia. Asigura-te ca drumul nu este foarte lung si obositor si astfel vei avea un mini concediu de vis.
  • Du-te si fa niste sporturi adevarate. Poate ca pasiunea ta cea mare este fotbalul sau tenisul. Pai, daca esti liber in weekend, de ce sa nu fructifici aceste hobby-uri? Mergi alaturi de prieteni, echipeaza-te corespunzator si da-i drumul la miscarile si la regulile pe care le-ai invatat pana acum.
  • Uita-te la documentare despre viata in salbaticie sau fa chiar tu o excursie in natura. Mergi cu cortul daca se poate, cu rulota sau mergi la explorat padurea salbatica. De asemenea, a merge in anumire rezervatii naturale, la zoo sau in padure este de asemenea o idee buna.
  • Du-te la locul de joaca pentru copii. Da-te in leagan, da-te in topogan si sari cu coarda. Fa orice poti si vrei, dar nu deranja pe cei din jur.

In functie de varsta si de pasiuni, exista cate ceva pentru fiecare dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *