Sfaturi pentru cand te muti la casa noua

Sfaturi pentru cand te muti la casa noua

Indiferent ca e vorba de o noua casa, un nou apartament, o noua camera de camin sau ca mergi intr-o excursie indepartata si vei sta acolo o perioada indelungata va trebui sa iti iei cateva lucruri cu tine, sau chiar toate lucrurile. De aceea ar fi bine sa ai in minte canteva sfaturi care iti vor face mutarea mai usoara

Sa folosesti cutii de dimensiuni potrivite

Sa pui lucrurile grele, precum cartile sau ornamentele de sticla in cutii mici si lucrurile mai mari si mai usoare in cutii mai mari precum pernele sau alt obiect voluminos dar relativ usor. Iti va fi mult mai usor sa transporti o cutie mica si grea decat una mare si grea.

Pune obiectele mai grele la baza

Este important sa pui lucrurile mai grele la baza cutiilor, pachetelor pentru a avea un anume echilibru cand trasnposrti obiectele cu masina

Nu lasa spatii libere in cutii

Poti sa umpli spatiul dintre obiecte folosind prosoape sau hartie de impachetat pentru a interzice obiectelor sa se miste dintr-o parte in alta pe perioada trasnportului.

Fiecare cutie cu lucruri ar trebui marcata cu obiectele pe care le contine

Spre exemplu daca ai intr-o cutie doar obiecte din bucatarie ai putea sa scrii mare pe cutie „Bucatarie” astfel vei scapa de haosul de a cauta lucrurile de care ai nevoie in in toate cutiile fara a le gasi in final.

Alege o firma de mutari si impachetare specializata

Este posibil sa nu ai suficient timp pentru a te ocupa de impachetarea si trasnportul lucrurilor din casa ta. De aceea poti apela la o firma precum Bas Traslochi pentru a iti impacheta cu grija si profesionalism toate obiectele. Astfel vei avea siguranta ca obiectele tale vor ajunge in siguranta la destinatie si tu vei avea mai mult timp sa te ocupi de alte lucruri.

Mutarea la casa noua pare a fi o treaba simpla, dar lucrurile se pot complica destul de usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.