stailer

stailer

De cate ori ai mers la un salon de beauty sa iti schimbi culoarea parului si in loc de blond cenusiu te-ai ales cu un portocaliu ca de culoarea bostanului? Si asta pentru ca stilistul era dat peste cap din cauza programarilor care s-au decalat si nu a mai fost atent la cerintele pe care tu le-ai avut. Si asa abia ai facut rost de programare, pentru ca nu ai gasit loc liber la ziua si data dorite de tine, ci dupa 2 saptamani, atunci cand stilistul a avut loc in agenda.

Saloanele de hair and beauty sunt pentru a te rasfata, relaxa si pentru a avea parte de serviciile pe care tu le doresti, avand in vedere ca platesti pentru asta. Insa atunci cand ai parte de serviciile pe care tu nu le-ai cerut, acest lucru te dezamageste si preferi sa te aranjezi acasa.

Insa nu poti merge la evenimentele importante din viata ta oricum. Ai nevoie de un make-up realizat de un profesionist care sa reziste toata noaptea. La fel si coafura. Asadar, ai nevoie de o programare la un hairstylist cu experienta si de o programare la ora si data stabilita de tine. Ce ar fi sa incerci platforma Stailer care te ajuta sa gasesti rapid unii dintre cei mai buni stilisti din zona ta? Cu o programare la salon cu Stailer totul devine mult mai simplu.

Cu platforma Stailer te programezi instant la orice salon doresti

Stailer este o platforma, cat si o aplicatie cu ajutorul careia te vei programa online la unele dintre cele mai bune saloane din zona ta. Nu mai trebuie sa suni sau sa pierzi timpul dand telefoane pentru a gasi un loc liber. Instant te poti programa la doar cateva clickuri distanta.

Cum faci asta? Accesand Stailer si selectand orasul, serviciul si salonul pe care ti-l doresti. Stailer poate fi utilizat din peste 40 de orase din Romania, rapid si usor, fara vreun cost. Si tu poti accesa platforma, la orice ora si zi din noapte, ori de cate ori ai nevoie de o programare la un salon. Si poti face asta gratuit – informatii suplimentare aici.

Stilisti cu experienta regasiti in platforma online

Indiferent de tipul de serviciu pe care il vei alege, toate sunt realizate de catre stilisti cu experienta vasta in domeniu, care sunt la curent cu tot ce este nou pe piata care se pliaza in functie de serviciile pe care le cer clientii.

Mai mult decat atat, Stailer poate fi pentru tine inspiratie ori de cate ori ai nevoie de un serviciu de hair and beauty. Accesand platforma, vei descoperi fotografii cu lucrarile efectuate de catre stilisti, de unde tu te poti inspira. Iar atunci cand te programezi ai toate detaliile necesare pentru o programare: durata, cat si pretul serviciului, fotografii cu saloanele, locatia exacta prin Google Maps, cat si recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer.

Bucura-te si tu de beneficiile pe care le ofera Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *