stailer

stailer

Stim cu totii ce este industria de hair and beauty si cat de apreciata este, atat de femei cat si de barbati. Cred ca orice persoana a trecut la un moment dat pragul unui salon pentru a face o schimbare de look inaintea unui eveniment important.

Saloanele de beauty au luat o amploare mare in ultimii ani si tot mai multe persoane se programeaza pentru astfel de servicii. Fie ca isi doresc sa se relaxeze, fie ca isi fac un abonament lunar de intretinere sau ca merg la un eveniment, aceste servicii sunt esentiale pentru fiecare dintre noi.

Daca nu gasesti un loc liber pe scaunul unui stilist, atunci programeaza-te cu Stailer

Stailer nu este un nume de persoana, ci este o platforma online ce face parte din industria frumusetii, menita sa aduca niste avantaje importante pentru noi.

Poate ca ti s-a albit parul in cap de cate apeluri telefonice ai dat la zeci de saloane pentru a gasi un loc liber pe scaunul unui stilist pentru a te aranja inaintea unui eveniment. Iar dupa ore intregi de cautare si nervi, ajungi sa te aranjezi acasa pentru ca nu ai gasit nici unul disponibil pentru tine. Trebuia sa suni cu cel putin 2 saptamani inainte pentru a avea loc, insa pe atunci nu stiai nici macar de evenimentul la care urmeaza sa mergi. Si nu te poti prezenta oricum. Ai nevoie sa te simti bine in pielea ta, sa arati cat mai bine.

Din pacate este doar una dintre povestile pe care le tot auzim in jurul nostru atunci cand ne dorim o programare. Desigur, pe langa toate optam si pentru calitate, pentru ca nu putem ajunge la orice salon in care sa ne trezim ca in loc sa ne vopseasca blond, iesim de acolo roscati.

Iata ca intr-un final a ajuns si tehnologia in industria de beauty, care ne usureaza munca dar si reduce timpul de programare.

Stailer- o platforma care te ajuta sa iti indeplinesti visul. Este o platforma online cu ajutorul careia te poti programa la orice salon de beauty in mai putin de 5 minute, fara a mai da vreun telefon.

Spre exemplu, daca esti in cautarea unui un salon de make-up din Ploiesti, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Stailer si sa accesezi lista cu saloanele disponibile din acest oras. Te poti programa chiar si in acceasi zi, deci iti eficientizezi timpul foarte mult. Stailer vine cu o intreaga lista de beneficii de care tu poti avea parte, oricand, la orice ora din zi sau din noapte.

Stailer, prezent in 16 orase din Romania

Chiar daca platforma a aparut in anul 2020 si s-a lansat prima data in Cluj Napoca, de atunci si pana in momentul de fata este disponibila si in alte 15 orase si cu siguranta nu se va opri aici. Descopera intreaga lista cu orasele in care s-a extins, iar mai multe detalii vezi si aici.

Date de contact:

support@stailer.ro

De admin

Un comentariu la „Stailer, mai mult decat o platforma care te programeaza la un salon de beauty”
  1. Felicitari pentru alegerea facuta de a folosi tehnologia in favoarea ta si a altor persoane! Stailer ofera sansa tuturor sa fie prezenti la evenimentele importante avand look-ul dorit, economisind timp si bani, fara a mai fi nevoiti sa faca multe telefoane. O alegere pe care mai multe persoane ar trebui sa o faca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *