Sursa starilor proaste

Sursa starilor proaste

Exista si zile mai putin bune. Asta  iti spui de fiecare data si incerci sa treci peste. Desi aparent ai putea avea o problema de multe ori sursa ar putea fi doar un element din jurul tau de care nici nu iti dai seama.

Ai putea avea o stare proasta pentru ca grupul tau de prieteni este pe o astfel de lungime de unda. Studiile arata ca si cei din jur se simt mai rau cand grupul cu care se inconjoara este dominat de energii mai putin pozitive. Si nu degeaba se spune ca cine se aseamana se aduna.

Starea vremii ar putea influenta si starea ta. Atat cand este vorba de vremea de toamna, mohorata, cat si cand vine vorba de prea mult soare exista cazuri de 1 pana la 5% care se justifica astfel. Durerile de orice fel si aportul psihologic ar putea condimenta situatia de asa natura.

Intoleranta la mancare este si ea o cauza pentru starea proasta. Asta pentru ca ar putea sa iti provoace chiar si mici stari de diconfort care efectiv nu te lasa sa te concentrezi si mai ales cand nu esti in elementul tau, in aria ta de confort. Si cu totii putem intelege cat de frustrant poate fi cand la mijloc sta nevoia de a munci insa starea nu iti permite sa fii prea fresh si focusat.

Mediul in care te afli ar putea de asemenea sa iti dea o stare proasta. Nu stii de ce si cum insa pur si simplu te vezi se pare incarcat, agitat etc. Culorile joaca si ele un rol extrem de important. Asadar, se recomanda verdele sa te inconjoare pentru ca acesta calmeaza ochii, albastrul pentru o stare echilibrata si galbenul pentru energia pozitiva ce o emana- si e drept ca asociezi tot mai frecvent acest lucru cu ideea de fericire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *