Sutienul inteligent care iti testeaza nivelul de dragoste

Sutienul inteligent care iti testeaza nivelul de dragoste

Japonezii sunt poate cei care surprind cel mai mult cu inventiile lor. Si de data aceasta s-au gandit cum sa tina pasul cu sarbatoarea indragostitilor ce vine. Un sutien inteligent este inventia care se adreseaza se pare numai celor indragostiti. Pentru ca altfel nu se deschide. Pe cat de amuzant pe atat de real sutienul in cauza vine totusi cu studii precise.

Functioneaza ca atare, serveste ca un sutien normal de care orice doamna si domnisoara ar avea nevoie. Dar in spatele acestui concept vine o teorie interesanta. Se crede ca persoanele indragostite secreta catecolamina in organism. Senzorii cu care este inzestrat se pare acest sutien minune sunt capabili sa capteze o astfel de reactie a organismului astfel ca transmite informatiile catre telefon printr-o aplicatie. In functie si de bataile inimii se va stabili conform aplicatiei daca persoana in cauza este indragostita in puritatea sentimentului si astfel deschiderea acestuia va fi automata se pare.

Cine ar cumpara un astfel de sutien? Se pare ca suntem guvernati de aplicatii, sunt conectati mai tot timpul la telefon si tehnologie, de unde si obisnuinta ca mai orice din jurul nostru sa fie parte din aceast sfera. Parca efortul depus de a deschide garajul nu mai este pe plac astfel ca aplicatia inteligenta face asta pentru tine. Dar nu tehnologizam prea mult si totul? Pentru ca ajungem asadar sa ne iubim prin aplicatii.

Adica, vine iubitul si spune „nu esti cu adevarat interesata de mine, nu mai esti indragostita” doar pentru ca o aplicatie spune asta? Poate un astfel de sutien sa „masoare” iubirea? Ori cum faci diferenta intre cele indragostite si cele foarte indragostite care simt fluturi in stomac? La unele se pare ca sutienul va zbura la propriu, la altele se va desface lin si delicat. Una peste alta suna interesant si tine de evolutia tehnologiei si cum punem asta in slujba vietii de zi cu zi insa greu de crezut ca va fi atat de popular si folosit. Sau poate ca dragostea sincera este deja un sentiment cu frica incercat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *