test strestest stres

Din pacate stresul face din ce in ce mai mult parte din vietile noastre, de zi cu zi. Asa se face ca ajungem sa cunoastem cu mult mai mult nivelul sau de actiune daca se poate spune astfel; problema este ca nu ne dam seama de cat de stresati suntem si ajungem sa ii cunoastem efectele cu mult mai tarziu. Din pacate insa incepe sa isi arate actiunea!

Printre primele semne ale stresului se numara durerile de cap. In primul rand acest lucru se datoreaza tensiunii si mai apoi a deshidratarii. Astfel de dureri de cap apar si cand nu esti la serviciu. Mai ales cand nu esti in program durerile de cap sunt un semn clar de stres.

Visele ciudate fac si ele parte din categoria simptomelor stresului. Acest lucru nu lasa loc de odihna si cand te vei trezi ai acea senzatie ciudata ca parca nici nu ai dormit in ultimele ore. De fapt stresul este cel care nu te motiveaza, cel care te incarca negativ, de unde si lipsa de odihna corespunzatoare.

De la caz la caz stresul ar putea sa te faca sa mananci mai mult sau mai putin. Asta tine de partea de reactie a fiecarei persoane in parte. In timp ce unii isi cauta o forma de alinare in mancare si mai cu seama din cauza stresului nu acorda prea mare atentie si importanta la ceea ce inseamna calitatea acelui tip de mancare rezultatul va fi clar cel de ingrasare. In alta directie altii nu mai au pofta de mancare, ceea ce duce la o scadere considerabila de greutate.

Poftele sunt si ele la ordinea de zi. Asta inseamna cel mai adesea pofta de dulce cand organismul resimte se pare o lipsa acuta de vitamine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *