Dacă locuiți cu cineva care fumeaza, ați putea fi în mod constant încercarea de a elimina mirosul de țigară de mobilier și îmbrăcăminte. Fumatul regulat într-o cameră închisă poate provoca fum pentru a construi pe pereți, în țesături, și în covoare. Există mai multe produse de pe piață astăzi, care poate masca mirosul sau să o înlocuiască, dar unul dintre cele mai simple moduri de a aerisi o cameră este inca doar pentru a deschide o fereastră. Chiar și atunci când este frig afara, o jumătate de oră rapid cu ferestrele deschise poate înlocui aer de fum cu aer proaspăt, curat afară.

Tratamente regulate

Nu contează cât de bine vă elimina mirosul de țigară într-o zi va trebui să-l facem din nou la intervale regulate. Atâta timp cât cineva fumează în cameră, fumul va continua să construiască și trebuie să fie eliminate. Spălați zidurile tale și țesături cel puțin o dată pe lună pentru a ajuta la reducerea cantitatii de fum care se acumuleaza in ele. Folositi un aspirator cu abur pentru tratarea covoare la fiecare trei luni sau cam asa ceva, deoarece fumul poate lăsa depozite pe fibrele covorului, de asemenea. e-tigari-electronice.ro

Alternative electronice

Una dintre cele mai eficiente modalități de a elimina miros țigară este de a împiedica fumul de disipare în întreaga cameră. Există filtre de aer mecanice, care va atrage fumul într-un filtru în loc de anunțându-l pătrunde mobila sau covor. Singurul dezavantaj de un filtru de aer este că acesta poate fi zgomotos, ceea ce face iritant dacă sunteți încercarea de a privi la televizor sau a purta o conversație în timp ce cineva fumeaza.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *