colegi serviciucolegi serviciu

Stii acele momente cand esti la inceput de drum si nu stii in cine sa ai increde. Incepi un nou job, intr-un mediu total nou si tot ce este in jurul tau inseamna pentru moment necunoscut. Iti doresti sa fii prietenos insa sunt tipuri de oameni, de colegi pe care pur si simplu nu iti doresti sa ii ai in preajma.

Tipologia oamenilor dicteaza in cele din urma si ceea tu esti si fata de cine ai putea sa te consideri prieten. Din lista celor mai comune situatii se numara:

  1. Cel care pierde vremea. Pare interesant ca om caci are atat de multe de povestit insa in timpul programului, ceea ce te face sa nu te poti concentra.
  2. Cel care sufera. Nu ca a empatiza nu este bine si pana la urma te defineste ca si om insa la un moment dat suferinta lui si depresia acestuia se transforma intr-o stare pe care ti-o transmite.
  3. Barfitorul, ce poate fi plasat cu succes in categoria celor care la un moment dat vor folosi informatiile pe care le furnizezi drept stirea de zi. Asa ca pana sa spui despre unul sau despre altul cine stie ce mai bine te gandesti daca este cazul sa ai incredere.
  4. Stiai ca 555 din colegii de serviciu sunt si cei care te vor critica mereu pentru ceea ce faci? Asa ca nu este de mirare ca mai toate actiunile tale vor fi sub lupa insa in cazul unora se pare ca marea misiune este tocmai aceasta.
  5. Competitorul. Acesta te-ar putea motiva sa faci mai mult caci tot timpul se poate mai bine. La inceput il vezi ca un model caci are experienta in fata ta si ii urmezi sfaturile insa pana la un punct. Cand totul pare un motiv sa se laude decat sa ajungi sa iti macini gandurile intr-o competitie prosteasca mai bine iti doresti sa cresti pe plan profesional singur si sigur.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *