mese rabatate

Multa lume se confrunta cu nevoia de spatiu, ceea ce inseamna ca locuintele lor sunt mici sau sunt lipsite de spatiu de circulatie, insa, pana la noi standarde, acestia se bucura de o casa doar a lor.

Din necesitatea de a suplimenta spatiul de locuit, specialistii si designerii in arta si mobilier au creat acele piese care sa se potriveasca si in spatii inguste. Aici vorbim despre paturi etajate, despre mese pentru colturi sau despre rafturi inalte pana la tavan.

Mese pentru spatiile mici

Cele mai cunoscute mese pentru spatiile mici sunt enumerate mai jos si vin ca o completare la nevoile zilnice de a cina sau de a depune anumite elemente pe acestea.

Mesele pliante sunt prima optiune a celor care detin spatii mici in bucatarie. Acestea salveaza o multime de spatiu si sunt pe atat de eficiente pe atat de utile. Atunci cand nu sunt folosite ele se strang si se depoziteaza langa perete.

Mesele convertibile sunt o alta solutie pentru spatiile din bucatariile mici, iar numele lor sugereaza, in esenta, ca se pot converti si in alte mese, cum ar fi mese de joc, mese de calcat. Scopul lor este multi- functional si sunt o alegere buna pentru acei parinti care au copii care merg la scoala si necesita un birou pentru teme.

Mesele de bucatarie cu picioare inalte pot fi convertite si pot fi de mare ajutor in bucatarie. Sunt ideale ca suport pentur bar, iar pozitia lor, in picioare, sprijina si alte accesorii din bucatarie.

Mesele tip frunza sunt similare cu mesele pliante. Aceste mese nu se pot plia complet si nu pot fi retrase din circuit dupa utilizare. Dar, detin o sectiune cu balamale pe laturile sale care dovedeste modul in care pot fi rabatate.

Aceste mese, dar si multe alte modele pot fi de mare folos atunci cand familia este numeroasa sau atunci cand musafirii au venit in vizita. Comparativ cu mesele stabile si de dimensiuni mai mari, mesele mici au preturi mici, accesibile pentru orice buzunar.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *