Trendurile anului in materie de inele de logodna

Logodna nu doar ca marcheaza un moment important si emotionant, insa se doreste a fi un context unic, acel moment memorabil. Desigur ca exista numeroase aspecte ce contribuie la crearea acelui cadru feeric, insa nimic nu echivaleaza cu alegerea unui inel de logodna deosebit, unic si pretios din toate punctele de vedere.

Pentru cei care intentioneaza sa faca acest pas in viitorul apropiat, merita sa amintim si care sunt trendurile acestui an. Inele de logodna sunt fabuloase, capata o valoare inestimabila odata ce emotia momentului si semnificatia acestei bijuterii se contopesc. Dar, ca si aspect, exista se pare anumite linii de reper pentru care sunt cele mai de dorit modele. De la inel de logodna din aur alb pana la cele cu forme inedite, iata despre ce este vorba:

Inelul de logodna cu piatra ovala

Forma ideala a pietrei centrale pentru inelul de logodna, asa cum dicteaza trendurile anului, se refera la oval. Cu un usor accent vintage, stilul sau unic cucereste un public larg si castiga tot mai multa popularitate. Din punct de vedere practic, o piatra ovala este bine finisata, nu se agata si accentueaza in mod special mana purtatoarei. Un astfel de model il poti gasi si pe diamag.ro.

Inelul de logodna din aur rose

Aurul galben nu mai este de multa vreme singura optiune. Acum preferintele se indreapta tot mai mult catre inelele din aur alb, o tendinta moderna. Insa in mod special anul acesta se poarta aurul colorat rose sau chiar roz. Nuanta aceasta usor pala, total feminina, face senzatie. Este definitia romantismului, ce pune un accent deosebit pe intregul inel. O aparitie unica, fara doar si poate!

Inele de logodna cu piatra pretioasa si/sau colorata

Un alt trend la fel de interesant se refera la piatra centrala. De fapt, acesta este punctul de maxim interes la un inel de logodna. Acesta se defineste in mod deosebit prin piatra centrala, de preferat a fi una din clasa celor pretioase, precum diamantele. Cu atat mai mult inelul capata valoare.

Se pare ca trendurile actuale pun in prim plan coloristica acestei pietre. Desi diamantul in forma sa usor transparenta este de preferat, nici o paleta cromatica nu suna rau. In unele cazuri, ba chiar se prefera o coloristica aparte a pietrei, pentru a spori stilul impresionant al inelului, ca o compensatie a faptului ca nu este un diamant.

La acest capitol, trebuie mentionat ca un inel cu diamant poate fi alegerea suprema. Cat despre pretul platit, afla ca sunt si optiuni accesibile. Desigur ca diamantele veritabile nu sunt ieftine, insa spre exemplu la diamag.ro, pretul unui inel include si alte beneficii: gravura inclusa in pret, ajustarea pentru marime de asemenea, cu livrare gratuita si o cutie speciala pentru inel, inclusa de asemenea in pret. Se va oferi certificarea conform careia diamantul achizitionat este autentic, impreuna cu o garantie de 5 ani si posibilitate de retur de 30 de zile.

Inelul ales este mai mult decat o bijuterie, este un inceput marcat cum se cuvine, este cel care creeaza amintiri si aduna emotii in numele unui legamant facut cu cea mai mare sinceritate si mai mare responsabilitate. Deci, merita cheltuiala un diamant?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *