cuptor microundecuptor microunde

Cuptorul cu microunde este in momentul actual ca un strict necesar. Oamenii au nevoie de el in masura in care acesta ii ajuta sa economiseasca timp in prepararea hranei si in alimentatie. Desi exista o controversa in ceea ce priveste folosirea unui astfel de cuptor pana la urma este util.

Mai mult decat a-l folosi pentru a incalzi mancarea descopera la ce este bun si in ce mod poti folosi cuptorul cu microunde:

  1. Copti rand pe rand in reprize scurte de cate 3 minute cartofii pot deveni chips-uri facute in casa. Nu mai da banii pe acele pungi pe jumatate goale si cu tot felul de arome, pe chipsuri care contin E-uri de tot felul.
  2. Arome de tot felul. Inca te intrebi care este secretul unui fel de mancare. Descopera aromele diverse cand le vei baga in cuptorul cu microunde pret de cateva minute. Poti face asta atat cu anumite condimente cat si cu alunele sau cu semintele de tot felul. Sunt absolut delicioase mai apoi.
  3. Si micul dejun se poate servi cu ajutorul unui cuptor de acest gen. Poti incerca spre exemplu ochiurile ochi. Secretul consta intr-o tehnica oarecum aparte. Asadar, pune intr-un vas cu apa fiarta un pic de otet si mai apoi amesteca. Pune oul si acopera cu folie. Acesta se trece la cuptor pret de cateva secunde, sa spunem 20 pana cand se va intoarce si partea celalalta. Nu ai nevoie de ulei si este si mai sanatos in asa maniera daca se gateste. Pentru cei care prefera un glabenus moale acesta este secretul si metoda de incercat.
  4. Grabeste efectul de inmuiere a lintei sau a fasolei. Cu cateva minute in care sta in cuptorul cu microunde si alte 40 sa se racoreasca ulterior ai deja efectul unor ore indelungi de stat in apa pur si simplu.

Este uimitor cate poti sa faci cu ajutorul unui cuptor cu microunde.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *