Vacantele sau cum poti iesi din zona de confort

Nu stiu cum e la voi, dar mie imi surade tare mult ideea de a vedea lumea din jurul meu, chiar daca este vorba si de cativa km distanta. Ador pur si simplu ideea de evolutie, de cunoastere a noi si noi oameni, obiceiuri, pe cont propriu, fara niciun fel de intermediar.

De aceea, hotelurile si toate locurile de acest fel, care sunt gandite in mod special pentru turisti, ma enerveaza de-a dreptul. Sunt aglomerate, vin cu tot felul de restrictii la pachet si, hai sa fim sinceri, oricat ar fi de luxoase, nu au cum sa se compare cu confortul de acasa. In plus, din clipa in care te-ai dus la hotel te autolimitezi in descoperirile pe care poti sa le faci.

Cred ca intelegeti ce vreau sa spun. Iar daca nu ma credeti, oricum cred ca stiti din proprie experienta cum functioneaza lucrurile, dar va mintiti crezand ca este cea mai buna solutie. Pana la urma, vacanta nu inseamna a sta pur si simplu in hotel, fara a sti nimic despre imprejurimile superbe care pot sa inconjoare respectivul loc.

De aceea, daca stau si ma gandesc mai bine, dintotdeauna am adorat ideea unor casute de vacanta, cu conditia sa ofere un minim de confort. In primul rand, mi se par extrem de placute din punct de vedere estetic toate aceste tipuri de casute. Nu stiu daca e neaparat datorita designului, cat mai mult dimensiunilor reduse care sunt de cele mai multe ori asociate cu ideea de dragalasenie.

Oricum, ceea ce conteaza la un asemenea loc, oferit de rentakub.com este dat de faptul ca ofera intimitate si confortul optim, comprimat intr-o locuinta relativ mica.

Un prieten de al meu, care din intamplare a si testat spatiul oferit de rentakub din Iasi mi-a spus ca: „Hai sa fim sinceri, nu avem nevoie de o groaza de spatiu ca sa ne bucuram de timpul petrecut impreuna in vacante. Daca ne gandim asa din start ne trezim cu costuri suplimentare, care o sa ne faca intreaga vacanta un calvar. Eu, in schimb, caut intimitatea si posibilitatea de a putea sa fac o parte din ocupatiile mele casnice, precum gattitul. Efectiv, nu suport sa dau bani pe mancare gatita, care sa se mai dovedeasca si scumpa, dar si cu un gust ciudat, in niciun caz dupa preferintele mele. Ideea de cub m-a scapat de multi nervi, serios vorbind. Foarte economica, de asemenea.”

Pentru mine e mai mult decat sigur ca am gasit alternativa ideala la mijloacele clasice de cazare, care ma enerveaza la culme de cele mai multe ori. De ce sa ma complic cu tot felul de detalii si sa dau si bani multi, cand am tot confortul casei mele concentrat intr-o mini locuinta, atat de adorabila? In plus, daca stau bine sa ma gandesc la inca un aspect,  fiecare astfel de casuta are si o curte destul de maricica, aspect care nu are cum sa fie ignorat. Pentru cei care adora senzatia de spatiu intins reprezinta un avantaj super mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *