Vinerea Neagra- preturile scad, nervii cresc

Vinerea Neagra- preturile scad, nervii cresc

Vinerea Neagra are si ea o corelatie cu patima pe care o au cei care gonesc dupa preturi mici si avantajul unei zile definita de oferte. Prin traducere, Black Friday, adica Vinerea Neagra este chiar cea care aduce chin. Cel putin acolo unde nu exista un plan bine stabilit si unde din nebunia creata te alaturi si tu unei liste.

Black Friday a fost initial menita sa sporeasca comertul in America, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Incet si sigur a fost un concept preluat si de romani care inteleg insa ca este si o zi  in care pacaleala preturilor ar putea exista in floare. Sa nu neglijam ca sunt site-uri ce efectiv nu au gram de incredere si te pun sa platesti cu cardul insa nu mai livreaza nimic. Sa nu uitam ca acuzele aduse unor mari magazine de a apela la tactici mai putin ortodoxe sunt si ele in floare.

Problemele pe care le poti intalni in Vinerea Neagra sunt multiple. Insa din convingere ca te vei pune la punct cu toate detaliile iata ce trebuie sa iei in considerare, printre altele:

Ce magazine se inscriu in acest program. La noi vei auzi clar de Emag, IKEA, de TinaR si nu numai. Verifica unde te-ai putea orienta si ce anume te-ar interesa. Sa cumperi random inseamna totusi prea multa rabdare pentru a cauta acele produse ce ar putea sa iti starneasca curiozitatea.

Verifica perioada. Sunt magazine care isi extind serviciile cu oferte pe 3 zile chiar, in functie de cum decide fiecare retailer. Desi nu este totusi intelep sa astepti pentru a treia zi caci ar putea sa nu mai fie stoc ai totusi timpul necesar pentru a gasi ce iti doresti.

Verifica termenul de livrare si pana la asta tine cont de confirmarea de comanda. Daca apelezi la comanda online, desi marile magazine au anuntat investitie chiar si in servere noi si platforme online, tine cont ca poti avea parte de blocaj din cauza a prea multor utilizatori care incarca reteaua cu comenzi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *