vis despre scari

Ce ne vine in minte atunci cand visam despre scari? Scari in spirala, scari pe care urcam sau coboram sau scari care nu duc nicaieri – a vedea scari in vis simbolizeaza o tranzitie la nivel personal.

Scarile au o incarcatura simbolica foarte puternica atunci cand sunt vazute in vis. In mod universal, portretizeaza o tranzitie, ne duc mintea catre o lume diferita, catre un alt nivel. Aceasta tranzitie poate sa fie spirituala, emotionala, fizica sau mentala. Adesea visele despre scari sunt strans legate de schimbari si evolutie in viata unui individ.

Visele despre scari sunt un semn de dezvoltare personala. Scarile indica actiunea de catarare sau urcare, ceea ce implica un contact cu picioarele. Acesta este un semn de tranzitie, de schimbare, la un nivel foarte personal. Cresterea si dezvoltarea in materie de cunostinte sau spiritualitate este de asemenea asociata cu scarile, care sunt un indicator al progresului pe care il faci pentru a ajunge la un nivel mai sus in viata personala sau profesionala.

Locatia scarilor este un factor important de luat in considerare cand se interpreteaza visele despre ele. Daca sunt vazute intr-un loc public sau necunoscut, definesc problemele legate de comportament si modul cum interactionezi cu lumea exterioara. Incearca sa iti amintesti si unde erau localizate scarile in vis pentru a putea interpreta mai bine ceea ce semnifica.

Daca visezi ca alergi pe scari, fie urcand, fie coborand, ar putea insemna ca nu poti face fata tuturor problemelor pe care le ai la acel moment. Trebuie sa incetinesti si sa urci sau sa cobori treapta cu treapta. Daca, pe de alta parte, te vezi mergand elegant si sigur in susul sau in josul scarilor, semnificatia este ca esti capabil de multitasking si ca poti rezolva mai multe probleme in acelasi timp.

Daca te visezi urcand scari este un semn de bine. Acest vis arata o trecere la un nivel superior de intelegere, de constientizare, de crestere spirituala si echilibru emotional. Scarile care urca sunt indicatoare ale castigurilor materiale si a succesului. La nivel emotional, aceste vise pot arata oportunitati viitoare, o minte deschisa si abilitatea de a-ti putea exprima sentimentele fara ezitare.

Visul in care cobori scari este un semn ca iti suprimi gandurile, ca iti vine greu sa te descurci cu esecurile din viata. Actul de a cobori scarile arata ezitare si regresie catre mintea subconstienta. Pe de alta parte, poate insemna si un lucru benefic. Coborarea scarilor poate fi simbolul unei descoperiri mai profunde a sinelui.

Visele despre scari pot fi vagi si subiective. Numai dupa ce pui cap la cap toate elementele din vis poti trage o concluzie despre ce simbolizeaza. Fiecare vis are o lectie de intelepciune, astfel de preferat este sa vezi partea buna – cum se spune „jumatatea plina a paharului”.

De admin

Un comentariu la „Visele despre scari – ce inseamna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *