Vrei o programare la salon acum? Acceseaza Stailer

Vrei o programare la salon acum? Acceseaza Stailer

Platforma care aduna toate saloanele in acelasi loc si permite programarea online in cativa pasi simpli se numeste Stailer si este printre cele mai cautate optiuni pentru economie de timp si cautari nenumarate.

Aceasta platforma si-a oferit serviciile prima data in Cluj-Napoca, dar a luat curand amploare si in alte orase mari ale tarii precum Timisoara, Oradea, Iasi. Este un serviciu util si gratuit de care poate beneficia orice persoana in doar cativa pasi simpli. Pentru utilizare nu este nevoie de creare cont, dar pentru utilitate sunt convinsa ca vei opta pentru aceasta varianta.

Serviciile de manichiura/pedichiura sunt la mare cautare

Unul dintre ramurile spre care se indreapta clientii in vederea serviciilor de la salon sunt partea de manichiura si pedichiura pentru ca, trebuie sa recunoastem, sunt aspecte foarte importante care redau gradul de ingrijire personala a oamenilor.

Optarea pentru manichiura cu oja semi sau gel este din ce in ce mai cautata si pentru ca acest tip de manichiura sa aiba aspectul dorit, este de recomandat sa apelezi la un profesionist in acest domeniu. Pentru a beneficia de aceste servicii poti da click aici pentru manichiura si pedichiura in Iasi la care poti face o programare in orice zi si ora iti doresti, prin intermediul lui Stailer.

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi orasul, serviciul de care vrei sa beneficezi si data cu ora. Dupa introducerea datelor va fi afisata lista care se pliaza exact pe dorintele si cerintele tale, alaturi de poza stilistilor disponibili si lista de preturi care sa recunoastem, este un aspect important.

Trei pasi simpli

Pe Stailer poti obtine ceea ce iti doresti in 3 pasi simpli. O schimbare majora de look care sa intoarca priviri pe strada dar mai ales care va impresiona iubitul sau sotul, intr-o zi obisnuita in care vrei sa schimbi cursul relatie care poate a pornit pe un drum monoton.

Pasul 1 – Accesezi Stailer si cauti serviciul pe care ti-l doresti. Dupa ce ai selectat salonul si persoana la care vrei sa mergi urmeaza pasul 2, care este la fel de simplu.

Pasul 2 – Programarea consta in selectarea datei din tabel, iar mai apoi ora la care ai timp sa mergi, completezi datele personale daca nu ai inca un cont creat si toate detaliile (zi, ora, salon, pret, stilist) sunt afisate si daca totul este in regula pentru tine, apesi continua.

Pasul 3 – Mergi la salon la ora si ziua potrivita si beneficiezi de serviciile pe care le-ai selectat. Dupa cateva ore de rasfat pasesti increzatoare in lume si continui restul sarcinilor cu zambetul pe buze.

Simplu! Usor! Gratuit! Pe scurt Stailer! Pentru orice tip de serviciu se poate vizualiza lista Stailer. Doar pentru servicii de cosmetica vezi saloane de cosmetica pe Stailer.ro pentru a beneficia de toate serviciile disponibile si un ten de invidiat, fara imperfectiuni.

Pentru stabilirea unei programari se poate accesa site-ul, iar pentru alte informatii se pot contacta reprezentantii pe adresa de e-mail support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *