Zvonuri despre Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 ar putea fi la fel ca varianta Apple, iPhone 6S. Noul telefon ar putea include un display sensibil la atingere, la fel ca cel care alimenteaza display-ul “3D Touch” afisat in iPhone 6S- sustine un raport publicat pe Wall Street Journal.

De asemenea, telefonul ar putea integra noul USB C standard. Portul de incarcare- care este deja intalnit in unele telefoane cum ar fi in linia Nexus a celor de la Google- permite dispozitivului sa perceapa energie mult mai repede.

Galaxy S7 asemanator cu Galaxy S6

Pe de alta parte, exista zvonuri care sustin ca noul model Galaxy a celor de la Samsung ar putea sa aiba aproximativ aceleasi caracteristici ca si predecesorul sau- Galaxyy S6. La fel ca si in cazul acestui smartphone, Samsung va lansa si o versiune premium care se va numi Edge, si va avea un ecran mult mai mare decat Galaxy s6, iar marginile vor fi mai rotunjite.

In plus, exista alte surse care sustin ca unele versiuni ale acestui telefon ar putea avea si un scanner pentru retina, care ar avea drept scop examinarea ochilor oamenilor, verificand daca pot avea acces la telefon sau nu. In vreme ce Galaxy S5 nu a fost primit cu un interes foarte mare si a fost luat in ras de specialistii tehnologici, se pare ca S6 a dat lovitura puternica. Review-urile pentru S6 sunt mai bune, insa acest model s-a vandut in numar mai mic, ceea ce a facut ca pentru al doilea an la rand, compania de telefonie mobila Samsung sa inregistreze scaderi in cifra lor de afaceri.

Se pare ca Galaxy S7 se va lansa in martie 2016, insa nu ar fi de mirare sa apara chiar in ianuarie, in incercarea celor de la Samsung de a castiga teren in fata Apple. De asemenea, Apple si-a anuntat lansarea unui nou model de iPhone in martie- un iPhone 6c mai mic, dar si a doua generatie de Apple Watch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *