trucuri obosealatrucuri oboseala

Cu siguranta ca cel putin o data am trecut prin etapa de oboseala care se citeste pe fata. Asta fie pentru ca am avut o noapte alba sau nu, nici  nu mai conteaza caci in cele din urma rezultatul este acelasi.

Ai crede ca a fi  un bun actor si a masca ceea ce inseamna oboseala este secretul. De fapt sunt si mici trucuri pentru asta. Te poti baza pe:

  1. Plicurile de ceai. O data aplicate acestea hidrateaza zona cu pricina si mai mult decat atat ajuta la imbunatarirea circulatiei, cea care de altfel face ca acele linii negre de sub ochi sa apara si chiar si mai intens decat in mod normal. Te poti folosi de ceai de musetel, de rozmarin sau ceai negru. Au nevoie de cel putin 10 minute de actiune.
  2. Anticearcanul este si el util insa numai pentru a masca ceea ce nu arata bine. Desi femeile au aceasta sansa de a recurge si la o astfel de metoda greseala lor este aceea de a nu alege acel tip de anticearcan care trebuie. Se alege cel cu o nuanta mai deschisa decat fondul de ten. Si ca tot suntem la aceasta etapa este bine de stiut ca si pleoapa in sine trebuie mascata cu aceast produs cosmetic si nu numai partea de sub ochi.
  3. Castravetele este si el util mai ales pentru senzatia de prospetime care o ofera.

In cazul femeilor este cu mult mai usor de vreme ce acestea pot recurge la machiaj pentru a masca eventuale probleme cosmetice. Asadar, pastreaza buzele de un natural look pentru a induce ideea de chip fresh, nu incarca ochii cu machiaj si mai mult decat atat evita sa conturezi ochii cu creion negru spre exemplu- de fapt ultimul lucru pe care sa ti-l doresti este sa accentuezi imaginea ta obosita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *